Homeopath (Ομοιοπαθητικός)
Bach Remedies cert. Practitioner

Breathwork cert.
Usui Reiki Master cert.
Μerkabah cert.

ADHD Certified (ΔΕΠ-Υ)

 


ΙΟΥΛΙΟΣ 2021 ΚΡΗΤΗ (ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)
Δάφνη Βάγια Βακάλη
vagiavakali@gmail.com
www.vakali-homeopathy.com
6944743818

24 & 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
ΜΕΡΚΑΜΠΑ: Ένα ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ταξίδι στην Πρωταρχική ουσία του Σύμπαντος και της Ιερής Γεωμετρίας. Εσωτερικό ταξίδι Συνειδητότητας και ΥΨΗΛΗΣ δόνησης, αλλά και προσωπικής εξέλιξης.
ΜΕΡΚΑΜΠΑ – ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ για την Υλοποίηση της Ζωής και Συνείδησης που η ψυχή μας επιλέγει.
Στη διάρκεια αυτής της ΜΥΗΣΗΣ θα έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με το Γεννεολογικό μας Δέντρο, θα έχουμε την ευκαιρία να εισχωρήσουμε, να κατανοήσουμε και να διορθώσουμε κληρονομικά αποτυπώματα που φέρουμε από ενσάρκωση σε ενσάρκωση.
Θα γνωρίσουμε το φωτεινό μας σώμα ΜΕΡΚΑΜΠΑ, θα μεταφέρουμε τη δόνηση μας σε υψηλότερα επίπεδα, θα εισχωρήσουμε σε «μυστικά» Συμπαντικά και θα αφεθούμε στην Αρχαία γνώση, αυτή που πάντοτε είναι Αρχαία και Νέα μαζί!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΥΗΣΗΣ ΜΕΡΚΑΜΠΑ Κόστος: Επικοινωνήστε προσωπικά
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ


26 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ BREATHWORK (1,30 ώρα)
ΘΕΜΑ: ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ & ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ. ΖΩ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΣΤΟ ΤΩΡΑ!
To Breathwork είναι η σωστή, βαθιά, θεραπευτική αναπνοή που εξισορροπεί, ξεμπλοκάρει και θεραπεύει τα chakras (ενεργειακά κέντρα στο σώμα). Μέσα από τα τσάκρας εισέρχεται Συμπαντική ζωτική ενέργεια η οποία ισορροπεί όλο μας το αυρικό πεδίο και το φυσικό μας σώμα. Η κατάσταση στο κάθε τσάκρας επηρεάζει την υγεία μας στο σωματικό και το ψυχικό επίπεδο.
  • Μέσω μιας θεραπείας Breathwork συνειδητοποιούμε τα αρνητικά επαναλαμβανόμενα μοτίβα που έχουμε για τη ζωή μας, την εργασία μας, τις σχέσεις μας, τον εαυτό μας. Αποκτούμε πρόσβαση στις υποσυνείδητες αυτές αρνητικές σκέψεις που συχνά συνδέονται με κάποιο τραύμα.
 
Συνδέεται με την Kriya yoga και βελτιώνει την υγεία μας είτε στο σωματικό επίπεδο, (ρύθμιση αρτ. πίεσης, πόνος στο σώμα κλπ), είτε στο ψυχικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Mας βοηθά να διευρύνουμε τη συνειδητότητά μας, να κατανοήσουμε, να αγαπήσουμε και να θεραπεύσουμε τραύματα, λύπη, ανασφάλεια.
  • Με τη σωστή αναπνοή ενεργοποιούμε ολόκληρο τον οργανισμό μας, μειώνουμε το στρες, το άγχος, ανακαλύπτουμε την αληθινή μας ταυτότητα και την Αλήθεια.
 

2021 - 2022
BREATHWORK ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ στο hobnob (Γλυφάδα)
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ


2021 - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΖΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (hobnob) Γλυφάδα

2021 - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
ΚΥΚΛΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ Breathwork ( 5 συναντήσεις) online

2022 (Ιανουάριος & Φεβρουάριος) online
ΜΥΗΣΗ ΜΕΡΚΑΜΠΑ

ΜΑΙΟΣ - Δια ζώσης (Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση)
RETREAT ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ - ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΕΝ ΑΡΜΟΝΙΑ

Σε αυτό το Retreat της φύσης, θα προσεγγίσουμε το σώμα με ευλάβεια για να φτάσουμε στο Πνεύμα. Θα γειωθούμε πρώτιστα, κι έπειτα θα απογειωθούμε αρμονικά, έχοντας μαζί την αλαφράδα του υλικού μας σώματος μετά τη θεραπεία και τη γείωση, η οποία θα μας οδηγήσει μαλακά στο δρόμο του Πνεύματος, της ανοδικής εξελικτικής, Θεϊκής Μαγείας του ΜΕΡΚΑΜΠΑ.

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ, ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ, ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ‘’ΡΟΔΟ ΤΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ’’, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ!
Η ΦΩΤΕΙΝΗ, όνομα και πράγμα αποκαλύπτει τις μαγικές θεραπευτικές της ενέργειες και χαρίσματα σε όλα τα συστήματα του υλικού μας σώματος. Έτσι, θα μπορούμε να ανέλθουμε πιο ΩΡΑΙΑ, πιο ανάλαφροι και πιο ομαλά για να λάβουμε το ΜΕΡΚΑΜΠΑ, το δώρο από όλη τη δημιουργία με τη ΔΑΦΝΗ.
Μερ-Κα-Μπα σημαίνει το σώμα ή το Πνεύμα της ενέργειας που περιβάλλεται απο αντι-περιστρεφόμενα πεδία φωτός ή σπείρες ενέργειας.
Η πρωταρχική ουσία όλης της δημιουργίας, το φωτεινό μας σώμα Μέρκαμπα, η αρχαία γνώση, αποκαλύπτει τη Θεϊκή σπίθα που φυλά στα σπλάχνα της και τη φέρει Αενάως.
Ιερή γεωμετρία, Πλατωνικά στερεά, τα πάντα στη φύση, στο ανθρώπινο σώμα, στα ορυκτά, στα λουλούδια υπάρχει και εκδηλώνει τη σοφία του Θεού, της φύσης, του Σύμπαντος.
‘’Πρώτα ο θεός γεωμετρεί και μετά εκδηλώνεται’’!
Ο Αρχάγγελος ΜΕΤΑΤΡΟΝ είναι ο Αρχάγγελος που υποστηρίζει κάθε αλλαγή δόνησης και συνειδητότητας. Η ενέργεια του δυνατή και θεραπευτική. Θα αφεθούμε να μας οδηγήσει και να μας περάσει σε υψηλές δονήσεις με απόλυτη προστασία και Αγάπη.
Ένα μυητικό ταξίδι εντός μας με Ωραίες αποκαλυπτικές διαδρομές.
Θα καθαρίσουμε και θα αφήσουμε πίσω μας οτιδήποτε μας βαραίνει και μας εμποδίζει να προχωρήσουμε, μέσα από μια διαδικασία ΠΥΡΟΣ έκπληξη.
Θα χαρούμε να συναντηθούμε, να συν - θεραπεύσουμε το σώμα και την ψυχή ανέμελα και όμορφα. Να χαλαρώσουμε, να ΕΝθυμηθούμε, να βιώσουμε χαρούμενες στιγμές θεραπευτικής συμπόρευσης, συνύπαρξης και συνδημιουργίας στη φύση για να συνδεθούμε με τις ενέργειες όλων των στοιχείων.
* Θα ενημερωθείτε για την ακριβή τοποθεσία του ‘’Retreat της Φύσης’’.
  • ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Σε ΌΛΟΥΣ όσους επιθυμούν να ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ και να μάθουν να ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ μπλοκαρίσματα, ανισορροπίες, πόνους, δυσκαμψία, αρνητικές σκέψεις και κατόπιν να συνδεθούν, να κατανοήσουν την πρωταρχική ουσία, να Ενθυμηθούν και να ανεβάσουν τη δόνησή τους σε υψηλότερες σφαίρες αφύπνισης και συνειδητότητας. Σε όλους όσους επιθυμούν να ΥΛΟ - ΠΟΙΟΥΝ τη ζωή που τους αξίζει, τη ζωή που θα είναι πάντα ΜΑΓΙΚΗ και ΟΜΟΡΦΗ κάθε στιγμή!
Φωτεινή, Δάφνη

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΕΣ
ΔΑΦΝΗ ΒΑΓΙΑ ΒΑΚΑΛΗ(Ομοιοπαθητικός, Breathwork Practitioner, Usui Ρέικι Master, Cert. ADHD, Διαλογισμός Merkabah Cert.).
www.vakali-homeopathy.com Τηλ: 6944743818
vagiavakali@gmail.com
reikihealing1@yahoo.com

ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ (Χειροπράκτης, Ρεφλεξολόγος, Οστεοπαθητικός, Εναλλακτική θεραπεύτρια). Εδώ θα γράψω ότι μου στείλεις…….
fotini77@gmail.com Τηλ: 6948455718


Κυριακή 29 Μαίου (10:00 - 17:00)
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ - ΑΠΟΚΟΠΗ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ (ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ) - ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Θα κάνουμε εργασία ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ για να προχωρήσουμε και να αποδεσμευτούμε από ενέργειες που δεν είναι δικές μας και δεν μας εξελλίσουν.
Θα κάνουμε ΑΠΟΚΟΠΗ με τον Αρχάγγελο Μιχάηλ και το ξίφος και τέλος θα κάνουμε ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ!
Ένα ιδιαίτερο και δυνατό Σεμινάριο!

Daphne Vagia Vakali

Homeopath, Breathwork Practitioner, Reiki Master, Merkabah

Read More