Ομοιοπαθητική (ΔΕΠ-Υ Πιστοποίηση)

Προσωπικά ραντεβού  και έναρξη θεραπείας ή follow up (παρακολούθηση θεραπείας) με Ομοιοπαθητική. 

Με τη λήψη του ιστορικού, δίδεται το όμοιο φάρμακο που καλύπτει ΟΛΗ την εικόνα του ατόμου - ανθρώπου σε όλα τα επίπεδα (ψυχονοητικό, συναισθηματικό, σωματικό). 

Η Ομοιοπαθητική, θεραπεύει ήπια, ευγενικά και βαθειά τον άνθρωπο που κατανοεί, μαθαίνει και προχωρά στο μονοπάτι της αυτοαπελευθέρωσης, έχοντας σύμαχο την βαθειά κατανόηση της ψυχής. Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα προέρχονται από το φυτικό βασίλειο κυρίως, και το μικρότερο ποσοστό από το ορυκτό και το ζωικό βασίλειο (όμοιο από μέλισσα για τσίμπημα από μέλισσα για παράδειγμα).

Μην ξεχνούμε, πως ο πρωταρχικός Νόμος της βασίζεται σε αυτό που έλεγε, υποστήριζε και θεράπευε ο Ιπποκράτης: "Τα όμοια των ομοίων εισίν ιάματα", ''the like cure the like''.

ΔΕΠ-Υ

Ζώντας με ένα παιδί με ΔΕΠΥ (ο πρώτος μου γυιός όταν ήταν μικρός είχε ΔΕΠΥ), είναι φυσικό και εύκολο να αφουγκραστώ, να κατανοήσω και να πλησιάσω ένα παιδί αλλά και έναν ενήλικο με ελλειματική προσοχή ή και υπερκινητικότητα. Είναι άτομα ιδιαιτέρως έξυπνα, ευαίσθητα και αξίζουν την αγάπη μας, όσο και άν μας κουράζουν. Βάσει αυτού, έκανα και μια εξιδείκευση στο King's College (London) online για το ADHD, για πρόσθετη επιμόρφωση και γνώση. Η αλήθεια είναι πως γενικώς προτείνονται ως θεραπεία κυρίως το Ritalin ή το Stratera. Όμως υπάρχουν παρενέργειες και για τα δύο, ιδιαίτερα για το Ritalin, όπου οι ίδιοι Ψυχίατροι και ερευνητές που έχουν κάνει έρευνες σχετικές, κατέληξαν για τις άμεσες αλλά και μακροπρόθεσμες παρενέργειες. 

Η Ομοιοπαθητική μπορεί να βοηθήσει τέτοια παιδιά πολύ γρήγορα. Έχω δει να συμβαίνουν θαύματα μέσω του γυιού μου, αλλά και σε παιδιά που ήδη παρακολουθώ με ΔΕΠΥ. Συμβαίνουν απλά, άμεσα και εύκολα. Τα παιδιά βρίσκουν το δρόμο τους και οι γονείς ανακουφίζονται, ησυχάζουν και ξεκουράζονται. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ένα κατεστημένο και εύκολα στιγματίζονται τέτοια παιδιά. Ας αφήσουμε την κάθε ψυχή να βρει το δρόμο της, γιατί κάθε ψυχή είναι μοναδική! 

WHAT IS HOMEOPATHY – HOW DOES IT WORK

Homeopathy is a holistic COMPLETE method which is very effective and you can see the results very soon. It is suitable for children, adults, pregnant or breastfeeding women.

Homeopathy improves all levels of health. The immune system gets stronger and the person feels better in every level (body, soul, mind), and treat acute or chronic conditions. 

  • What are the homeopathic remedies and where does their therapeutic effect lie?

Homeopathic remedies are natural remedies and come from minerals, plants and animals. They are produced in a natural way, so, they are very different from chemical medicines. The homeopathic remedy works in harmony with the whole defense system, without violating it or changing its original structure in any way.

Τhey have been approved by NATIONAL ORGANISATION FOR MEDICINES since 1994.