Σχολή Ομοιοπαθητικής Δίπλωμα, Αθήνα.

Μεταπτυχιακές σπουδές Ομοιοπαθητικής (Hahnemann College of Homeopathy) London UK.

Πιστοποίηση Usui Reiki Master.

Πιστοποίηση Breathwork (Integral Body Institute)

Πιστοποίηση Merkabah Διαλογισμός ( MIchail Anurag Fan)

Πιστοποίηση (Bach remedies Practitioner) Ανθοθεραπείας από το Bach Center, Αγγλία.

Πιστοποίηση από το King's College, London, για άτομα με ADHD (ΔΕΠΥ).

Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τραυματολογία). Κακώσεις αυχένα, Σπονδυλικής στήλης, νωτιαίου μυελού.

Μαθήματα Life Coaching '' Life Coach Training Institute '', California (online).

Σεμινάρια Ομοιοπαθητικής από ξένους και Έλληνες επαγγελματίες (Dr Sharma, Mani Norland, κλπ) για οξείες και χρόνιες ασθένειες - διαταραχές.

Συγγραφέας μυθιστορήματος «Η ζωή είναι παιγνίδι» εκδόσεις Ιωλκός, 2004.

Σεμινάρια Δημοσίων Σχέσεις, Κολλέγιο Αθηνών.

Νοσηλευτική Σχολή, Δίπλωμα.

About me..

Τα τελευταία χρόνια, εργάζομαι ως Ομοιοπαθητικός στην Αθήνα, την Ελλάδα και το εξωτερικό για τους συν-ανθρώπους μου που ζητούν θεραπεία, σεβόμενη τους νόμους και κανόνες της Ομοιοπαθητικής.

Η θεραπεία για μένα ήταν από την παιδική μου ηλικία τρόπος μετουσίωσης και αλχημείας, σεβασμού και ισορροπίας, η οποία εκδηλώθηκε φυσικά, αφού η ζωή κυριολεκτικά με έβγαλε στο δρόμο της Ομοιοπαθητικής μέσω του πρώτου μου γυιού.

  • Η Ομοιοπαθητική θεραπεύει κατόπιν Νόμων, κανόνων και γνώσεων και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη και εύνοια που συναντηθήκαμε. Είναι μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ θεραπευτική μέθοδος, η οποία θεραπεύει σε όλα τα επίπεδα αρμονικά και ΑΜΕΣΑ(σώμα, ψυχή, νού) και σύμφωνα με τον Jawahar Shah (αναγνωρισμένος Ομοιοπαθητικός), φτάνει έως το DNA.
      
  • Με το Ρέικι, ξεκίνησα πριν το 2000 παίρνοντας τον 1ο βαθμό. Μετά από αρκετά χρόνια ολοκλήρωσα τον 2ο και 3ο βαθμό, φτάνοντας στο Master. Η σχέση μας είναι σχέση αγάπης, σεβασμού και βαθιάς θεραπείας, κατανόησης Συμπαντικών ενεργειών και της Ροής του Γίγνεσθαι. Το Ρέικι βοηθά στη θεραπεία του ατόμου εύκολα και του δείχνει το εσωτερικό μονοπάτι για εξέλιξη.


  • Πρίν αρκετά χρόνια ξεκίνησα να διδάσκομαι Kriya yoga μέσω του Self – Realization Fellowship (California), του Άσραμ που δημιούργησε ο P. Yogananda. Για 20 χρόνια και περισσότερο ασχολούμαι με Διαλογισμό, οραματισμούς και με ένα ιδιαίτερο Διαλογισμό Merkabah (Λουλούδι της ζωής), αναζητώντας την Αλήθεια. Μέσα από το προσωπικό πνευματικό μονοπάτι εδώ και αρκετά χρόνια, έμαθα να ξεπερνώ,  να αφουγκράζομαι και να προχωρώ με πνευματικά ‘όπλα’, αισιοδοξία και κατανόηση ότι όλα είναι μαθήματα και μετακινούμαστε μόνο όταν πραγματικά εσωτερικά έχουμε εργαστεί με τον εαυτό μας.
  • To Breathwork - Trauma Release σχετίζεται με την Kriya yoga και είναι η σωστή, βαθιά, θεραπευτική αναπνοή που εξισορροπεί, ξεμπλοκάρει και θεραπεύει τα chakra (ενεργειακά κέντρα στο σώμα). Στηρίζεται στην τεχνική της Κυκλικής Αναπνοής, η οποία επιτρέπει στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν πρόσβαση στις υποσυνείδητες αρνητικές σκέψεις που έχουν για τον εαυτό τους και τον κόσμο, σκέψεις που συχνά συνδέονται με κάποιο τραύμα. Μέσω αυτών των αναπνοών φτάνουμε στην κατάσταση της χαλάρωσης και εσωτερικής ειρήνης. Βοηθάει είτε σε σωματικά, είτε σε ψυχικά ή συναισθηματικά προβλήματα – ανισορροπίες (πόνος, στρες, θλίψη, χωρισμός, κρίση πανικού, φόβοι – φοβίες, ανασφάλειες για προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα).


  • Με την Ανθοθεραπεία (Bach Flowers Remedies), έχω επίσης 'κοντινές' σχέσεις από το 2004, αφού συνέβη να συμβεί να τα γνωρίσω σε προσωπικό επίπεδο, έτσι, τα σέβομαι, τα αγαπώ και παράλληλα τα ακολουθώ, μαζί με την Ομοιοπαθητική, όπου συνεργάζονται άριστα.


  • Στο King’s College (London), τέλειωσα μια εξιδίκευση για άτομα με ΔΕΠΥ (ADHD), καταλαβαίνοντας περισσότερο αυτά τα ιδιαίτερα και χαρισματικά άτομα. Έχοντας ήδη προσωπική εμπειρία από το μεγάλο μου γυιό και αργότερα από άτομα που παρακολουθώ με Ομοιοπαθητική, κατανόησα σε βάθος και σε όλα τα επίπεδα αυτή την ιδιαιτερότητα. Αισθάνομαι τυχερή και ευγνώμων και για αυτό!


  • Στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ολοκλήρωσα και πιστοποίησα μια εξιδικευμένη γνώση’ για τις κακώσεις αυχένα, σπονδηλικής στήλης και νωτιαίου μυελού.

«Όσο κατανοούμε το σώμα, τόσο σεβόμαστε και αποδεχόμαστε πως ο οργανισμός δρα ολιστικά και όλα τα συστήματα συνεργάζονται για την άρτια και ομαλή λειτουργία του».

Ακολουθώντας τη ροή, πάντα προκύπτει αλήθεια, χαρά και έμπνευση.

Προχωρώ λοιπόν με εμπιστοσύνη, ξέροντας πως Όλα είναι ΕΝΑ, όλα είναι ΤΕΛΕΙΑ και όλα είναι ΔΙΚΑΙΑ, κι αυτό διέπει τη ζωή, τη σκέψη και τα συναισθήματά μου. Είμαι βαθειά ευγνώμων για τα πάντα, αναγνωρίζοντας πως όλα είναι μαθήματα και καθαρή θεία φύση και έτσι τα δέχομαι, απλά, γιατί στην απλότητα κρύβεται η αλήθεια πάντοτε.

Και το ταξίδι συνεχίζεται ευτυχώς και ευτυχές ό,τι, όπως κι αν συμβαίνει...

www.vakali-homeopathy.com

vagiavakali@gmail.com

reikihealing1@yahoo.com

mob: +306944743818

f/b: Daphne Vagia Vakali homeopathy

f/b: All about homeopathy

f/b: Δια-λογίζομαι – Meditation – Reiki - Breath

You tube: Vakali homeopathy