Εκκρεμές - Σύμβουλος σοφίας

Το Εκκρεμές μας διευκολύνει σε οποιαδήποτε απόφαση θέλουμε να πάρουμε, μας βοηθά να επιλέξουμε την οφελιμότερη για την εξέλιξη μας σε όλους τους τομείς (σχέσεις, συνεργασίες επαγγελματικές, θέματα υγείας και θεραπείες, αγορά ή πώληση κλπ). Ουσιαστικά, μας συνδέει με τον ανώτερο εαυτό μας, έτσι, η απόφαση σχετίζεται καθαρά με αυτή την ενέργεια και ποιότητα. Ο ανώτερος εαυτός μας, ο πνευματικός καθοδηγητής μας δε λαθεύει και όταν έχουμε "καλή' σταθερά σχέση μαζί του, οι αποφάσεις μας είναι εμπνευστικές και ωφέλιμες για εμάς, σε όλα τα επίπεδα και όλους τους τομείς. Είναι σύμβουλος σοφίας και αγάπης, γιατί ο ανώτερος εαυτός, άγγελος και πνευματικός καθοδηγητής εργάζονται πάντοτε υπό αυτές τις ποιότητες και υψηλές ενεργειακά δονήσεις. Χτίζω σχέσεις αγάπης αληθινής σημαίνει είμαι συνδεδεμένος-η πάντοτε με το ιερό μου εσωτερικά κέντρο, με τον ανώτερο εαυτό μου.

Μπορούμε να κάνουμε είτε ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, είτε ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ για να μάθουν ΟΛΟΙ να συνδέονται με τον ανώτερο εαυτό τους και μέσω του Εκκρεμές να λαμβάνουν τις απαντήσεις που θέλουν.

Προσωπικά, το χρησιμοποιώ και στους ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ή μαγαζιών, όταν η ενέργεια είναι μπλοκαρισμένη από διάφορους λόγους (υγιεία, άγχος, φόβοι, επαγγελματικές δυσκολίες, αρνητική ενέργεια κλπ).