ΙΟΥΛΙΟΣ 2021 ΚΡΗΤΗ (ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)
24 & 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
ΜΕΡΚΑΜΠΑ: Ένα ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ταξίδι στην Πρωταρχική ουσία του Σύμπαντος και της Ιερής Γεωμετρίας. Εσωτερικό ταξίδι Συνειδητότητας και ΥΨΗΛΗΣ δόνησης, αλλά και προσωπικής εξέλιξης.
ΜΕΡΚΑΜΠΑ – ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ για την Υλοποίηση της Ζωής και Συνείδησης που η ψυχή μας επιλέγει.

26 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ BREATHWORK (1,30 ώρα)
ΘΕΜΑ: ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ & ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ. ΖΩ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΣΤΟ ΤΩΡΑ!
To Breathwork είναι η σωστή, βαθιά, θεραπευτική αναπνοή που εξισορροπεί, ξεμπλοκάρει και θεραπεύει τα chakras (ενεργειακά κέντρα στο σώμα). Μέσα από τα τσάκρας εισέρχεται Συμπαντική ζωτική ενέργεια η οποία ισορροπεί όλο μας το αυρικό πεδίο και το φυσικό μας σώμα. Η κατάσταση στο κάθε τσάκρας επηρεάζει την υγεία μας στο σωματικό και το ψυχικό επίπεδο.
  • Μέσω μιας θεραπείας Breathwork συνειδητοποιούμε τα αρνητικά επαναλαμβανόμενα μοτίβα που έχουμε για τη ζωή μας, την εργασία μας, τις σχέσεις μας, τον εαυτό μας. Αποκτούμε πρόσβαση στις υποσυνείδητες αυτές αρνητικές σκέψεις που συχνά συνδέονται με κάποιο τραύμα.
 

2021 - 2022
BREATHWORK ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ στο hobnob (Γλυφάδα)
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ

2021 - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΖΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (hobnob) Γλυφάδα

2021 - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
ΚΥΚΛΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ Breathwork ( 5 συναντήσεις) online

2022 (Ιανουάριος & Φεβρουάριος) online
ΜΥΗΣΗ ΜΕΡΚΑΜΠΑ

ΜΑΙΟΣ - Δια ζώσης
RETREAT ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ - ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΕΝ ΑΡΜΟΝΙΑ

Σε αυτό το Retreat της φύσης, θα προσεγγίσουμε το σώμα με ευλάβεια για να φτάσουμε στο Πνεύμα. Θα γειωθούμε πρώτιστα, κι έπειτα θα απογειωθούμε αρμονικά, έχοντας μαζί την αλαφράδα του υλικού μας σώματος μετά τη θεραπεία και τη γείωση, η οποία θα μας οδηγήσει μαλακά στο δρόμο του Πνεύματος, της ανοδικής εξελικτικής, Θεϊκής Μαγείας του ΜΕΡΚΑΜΠΑ.

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ, ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ, ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ‘’ΡΟΔΟ ΤΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ’’, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ!
Η ΦΩΤΕΙΝΗ, όνομα και πράγμα αποκαλύπτει τις μαγικές θεραπευτικές της ενέργειες και χαρίσματα σε όλα τα συστήματα του υλικού μας σώματος. Έτσι, θα μπορούμε να ανέλθουμε πιο ΩΡΑΙΑ, πιο ανάλαφροι και πιο ομαλά για να λάβουμε το ΜΕΡΚΑΜΠΑ, το δώρο από όλη τη δημιουργία με τη ΔΑΦΝΗ.
Μερ-Κα-Μπα σημαίνει το σώμα ή το Πνεύμα της ενέργειας που περιβάλλεται απο αντι-περιστρεφόμενα πεδία φωτός ή σπείρες ενέργειας.

  • ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Σε ΌΛΟΥΣ όσους επιθυμούν να ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ και να μάθουν να ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ μπλοκαρίσματα, ανισορροπίες, πόνους, δυσκαμψία, αρνητικές σκέψεις και κατόπιν να συνδεθούν, να κατανοήσουν την πρωταρχική ουσία, να Ενθυμηθούν και να ανεβάσουν τη δόνησή τους σε υψηλότερες σφαίρες αφύπνισης και συνειδητότητας. Σε όλους όσους επιθυμούν να ΥΛΟ - ΠΟΙΟΥΝ τη ζωή που τους αξίζει, τη ζωή που θα είναι πάντα ΜΑΓΙΚΗ και ΟΜΟΡΦΗ κάθε στιγμή!
Φωτεινή, Δάφνη

Κυριακή 29 Μαίου (10:00 - 17:00)
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ - ΑΠΟΚΟΠΗ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ (ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ) - ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Θα κάνουμε εργασία ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ για να προχωρήσουμε και να αποδεσμευτούμε από ενέργειες που δεν είναι δικές μας και δεν μας εξελλίσουν.
Θα κάνουμε ΑΠΟΚΟΠΗ με τον Αρχάγγελο Μιχάηλ και το ξίφος και τέλος θα κάνουμε ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ!
Ένα ιδιαίτερο και δυνατό Σεμινάριο!

2022 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΜΑΙΟΣ (2023) ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ

8 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΞΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.

2022 (30 Σεπτεμβρίου, 1η συνάντηση)
ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΘΟΙΑΜΑΤΩΝ - ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ
Για όσους θέλουν να μάθουν τα Ανθοιάματα ή να γίνουν Ανθοθεραπευτές.

** 1 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑΕΚΚΡΕΜΕΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΟΦΙΑΣ
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
1ο & 2ο ΕΠΙΠΕΔΟ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ